2010. november 9., kedd

...mert nagyon nem mindegy

Van egy bukott és jól homlokon köpött -most csak hála istennek hajdani- miniszterelnöke az MSZP-nek. Ettől függetlenül nem bír magával. Nem tud és nem is akar belenyugodni, hogy nem való arra a posztra amibe úgy beleszerelmesedett. Ő ripacskodásra, felszínes látszat tevékenységre használta a hatalmát. Ez még a kisebbik baj, de vissza is élt a hatalmával. Rengeteg ember viseli magán maradandó sérüléseinek nyomát, amit miatta szenvedett el a 2006-os őszi események megfélemlítései alkalmával. Fizikai erőszakkal védte meg a hatalmát ahelyett, hogy európai módon lemondjon és félreálljon, hiszen alkotmányos válság közeli helyzetet idézett elő. Nem mondott le, megvárta azt is, hogy homlokon kínálja -a már tehetetlen dühtől felspanolt ellenzői közül egy valaki- egy méretes nyáladaggal...

Ez az ember még mindig a parlamentben ül, ott mérgezi a levegőt és kérdései vannak! Neki vannak kérdései Orbán Viktorhoz! A demokráciát félti ez a ripacs, aki lábbal tiporta a legalapvetőbb demokratikus jogokat, aki az állami ünnepeket kordonok, meg rendőr sorfal mögött "celebrálta". Aki egy jól jövedelmező hakni műsornak vélte a miniszterelnöki megbízását. Ez az ember kérdést intéz most, és a miniszterelnök távollétében a megbízott helyettes Navracsics Tibor válaszát nem fogadja el. Ez az ember provokál, konfrontációt keres, és nem veszi észre, hogy ezzel milyen mértékben árulja el saját magát. Az erőszakos viselkedése ugyanis éppen azt leplezi le, hogy valójában mennyire gyenge is ő. Ha Orbán Viktor válaszra sem méltatja, akkor ez a paprikajancsi körbe rikácsolja a médiát, hogy Orbán gyáva. Pedig ez volna talán a legjobb módszer, hogy fogja már fel végre, hogy hol is van az ő helye. Amennyiben Válaszol Orbán Viktor, akkor annak nagyon pontosan, nagyon találóan fogalmazva, és nagyon helyre kell tennie ezt a magát egy tökös Clint Eastwoodnak képzelő senkiházit!

Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy mennyire bátorodik neki ez a pojáca. Neki és a holdudvarának, akár az ATV-n, akár a Népszavánál, akár a Hócipőnél és a Heti Hetesnél torkára fagyaszthatná a rosszindulatú károgást, ártó szándékú aknamunkáját egy jól irányzott, okos és mértéktartóan elegáns válaszával. Az úgynevezett közírók, mint pl. Ungváry Rudolf, hülye indulatkeltő kirohanásainak is gátat lehetne ezzel szabni.
Félti, féltik a demokráciát és ők ássák alá nemtelenül a demokrácia tekintélyét, nagyon nem mindegy tehát, hogy meddig tehetik még ezt....

1 megjegyzés:

  1. Mindennél fontosabb az elszámoltatás, az ítéletek a tettekért még ha néhány Fideszes is rámegy, mert ezek visszajönnek!!!

    VálaszTörlés